Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
2.50
2 stars: Prost
48 pareri

Kit detectare fisuri profesional, spray lichide penetrante

0 stars: 0.00 din 0 pareri

80 lei
Brand
Kimtec Germania
Pe stoc
Da
Descriere
Examinarea cu lichide penetrante este o metoda nedistructiva, care permite punerea in evidenta a discontinuitatilor deschise la suprafata pieselor examinate.
Pret fara TVA
Metoda de examinare nedistructiva cu lichide penetrante se bazeaza pe penetrarea capilara a lichidelor indicatoare (lichide penetrante), in defectele de suprafata (fisuri, pori, etc.).
Dupa curatare intermediara si uscare, se aplica intr-un strat subtire un developant de culoare alba, pe suprafata care urmeaza sa fie inspectata. Developantul "trage" lichidul penetrant din defectele de suprafata si face vizibile defectele de suprafata prin indicatii de culoare, liniare sau rotunjite. Documentarea este posibila cu filme adezive, fotografii sau tehnici video. Controlul cu lichide penetrante este de incredere in detectarea defectelor cu o latime de pana la gama de microni.
Metoda de testare cu lichide penetrante poate detecta defectele de suprafata cu precizie si usurinta, independent de tipul, materialele si configuratia suprafetei obiectelor care trebuie testate.
Alte metode de examinare nedistructiva se pot aplica numai cu restrictii. Conditie necesara: defectele trebuie sa fie in legatura cu suprafata.
Setul de produse pentru examinarea cu lichide penetrante este o combinatie a urmatoarelor materiale: degresant, penetrant si developant.

In functie de modul de vizualizare, lichidele penetrante pot fi:

Lichide penetrante contrast culoare, pentru care interpretarea rezultatelor examinarii se efectueaza la lumina zilei;
Lichide penetrante fluorescente, pentru care interpretarea se efectueaza cu ajutorul lampii cu lumina ultravioleta;
Lichide penetrante "dublu scop", la care interpretarea se poate efectua atat la lumina zilei, cat si la lumina lampii ultraviolete.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura